Životopis:

Nick Stahl se narodil 5. prosince 1979 v Dallasu. Na stříbrném plátně se poprvé objevil ve filmu Muž bez tváře, ve kterém si zahrál s Melem Gibsonem. Od té doby tento 24letý herec obsadil role v několika úspěšných filmech včetně válečného dramatu Terrance Malicka Tenká červená linie, thrilleru Larryho Clarka Bully a dramatu In The Bedroom. Nedávno dokončil práce na filmu Bookies. Stahl se narodil v texaském městě Harlington a vyrostl v Dallasu. Ve svých čtyřech letech začal účinkovat v dětských divadelních hrách. Jeho první profesionální rolí byl Robert Fortier v televizním filmu Stranger at my Door, kterého si zahrál v deseti letech.

Filmografie:

Terminator 3: Rise of the Machines (2003) ... John Connor

Bookies (2002) ... Toby

Bully (2001) ... Bobby Kent

Sleepy Time Gal, The (2001) ... Morgan

In the Bedroom (2001) ... Frank Fowler

All Forgotten (2000) ... Vladimir

Thin Red Line (1998) ... Private 1st Class Edward Beade

Disturbing Behavior (1998) ... Gavin Strick

Eye of God (1997) ... Tom Spencer

Tall Tale (1995) ... Daniel Hackett

Safe Passage (1994) ... Simon Singer

Man Without a Face, The (1993) ... Charles E. 'Chuck' Norstadt

Odkazy do webu:

Movies At Home biography, filmography and trivia

Terminátor 3: Vzpoura strojů (Terminator 3: Rise of the Machines). Ochranné známky Terminator 3 a T3 jsou majetkem Intermedia

and C-2 Pictures. Použité fotografie, texty, audiovizuální ukázky a další zde uveřejněné části mohou být zatíženy autorským právem.

Stránky jsou součástí www.schwarzenegger.cz. Realizace © 2003-2009 Lukáš Sýkora. Jste návštěvníkem od 1.9.2003. On-line